Konceptutvecklare / projektledare inom utbildning

Är du en engagerad och affärsinriktad ekonom som brinner för utbildningsfrågor? Vill du vara med och utveckla morgondagens utbildningar inom redovisnings- och löneområdet? Nu vässar Srf konsulterna sitt erbjudande i syfte att möta nya kundbehov i en marknad under stark förvandling. Du erbjuds en spännande och utmanande roll med möjlighet att vara med och påverka hela branschens utveckling. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är belägen i fina lokaler, mitt i hjärtat av Stockholms city.

Om tjänsten

Srf konsulterna är Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning, lön och rådgivning och en av de främsta leverantörerna av utbildning inom ekonomi. Erbjudandet omfattar yrkesutbildningar anpassade för redovisnings- och lönebranschen, nyhetsdagar samt påbyggnads- och fördjupningsutbildningar, såväl fysiska som digitala. Att stärka positioneringen av medlemmarna genom relevanta och framåtriktade utbildningsmöjligheter är en viktig uppgift och varje år kompetensutvecklas över 9 000 personer via Srf konsulterna. De flesta som utbildas är medlemmar i branschorganisationen men det även många andra som arbetar på ekonomi- och löneavdelningar som uppskattar våra utbildningar.

Vi söker nu en driven och självgående konceptutvecklare som vill vara med och utveckla Srf konsulternas utbildningserbjudande. Målet är att vara branschens främsta utbildare och förstahandsvalet för redovisnings- och lönekonsulter som siktar mot auktorisation.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som konceptutvecklare kommer du att vara ansvarig för att driva projekt och skapa utbildningskoncept med fokus på branschutveckling och medlemsnytta. Din uppgift är att skapa intresse för Srf konsulternas auktorisation och attrahera fler deltagare till utbildningarna. Tillsammans med erfarna experter och kollegor inom utbildningsverksamheten kommer du att utveckla Srf pedagogiken och erbjudandet inom utbildning.

Här kommer du att få en central roll i att initiera och utveckla kundrelationer inom utbildning, planera och genomföra kundmöten, upprätta utbildningsplaner samt bidra till utvecklingen av processer och IT-stöd. Du har kontinuerligt kontakt med interna och externa experter/lärare för att planera och genomföra olika gemensamma aktiviteter. Planering och övergripande administration av vissa utbildningar ingår också. Du rapporterar till Srf konsulternas utbildningschef.

Vem är du?

Vi söker dig med en akademisk utbildning inom ekonomi och som har erfarenhet av en liknande roll inom utbildningsverksamhet. Annan relevant erfarenhet kan vara från redovisnings- och lönebranschen med uppgifter inom ekonomistyrning, redovisning eller liknande och ett djupt intresse av utbildningsfrågor alternativt utbildare/lärare inom ekonomi som söker en mer strategisk och affärsinriktad roll. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift och har goda kunskaper i MS Office.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen behöver du vara driven, affärsorienterad och målinriktad. Du är dessutom lyhörd, kommunikativ och lösningsfokuserad med en strategisk förmåga att forma koncept och se helheten. Vi är övertygade om att du på ett engagerat och självständigt sätt kan driva projekt, skapa aktiviteter, utveckla relationer samt leda kollegor mot gemensamt uppsatta mål. Utöver detta är du strukturerad och van att arbeta med processer och dokumenterade rutiner.

Om verksamheten

Srf konsulterna är den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön. Våra auktoriserade konsulter och deras medarbetare hjälper 330 000 företag att utvecklas. Srf konsulterna erbjuder professionell utveckling via auktorisation och utbildningar för redovisnings- och lönebranschen. Srf konsulterna grundades 1936 och driver en fortlöpande branschutveckling samt kvalitets- och kompetenshöjning av medlemmarna.


Ansök nu


Kontakt:

Camilla Elfving

070-551 30 31