Srf Fokus – Insikter för hållbart företagande (livesänt webinar)

Se datum och pris

Varmt välkommen till Srf konsulternas kostnadsfria webinarserie Srf Fokus. På webinaret kommer vi presentera Srf konsulternas Fokusrapport – insikter för hållbart företagande.

Se datum och pris

Srf Fokus – Insikter för hållbart företagande (livesänt webinar)


Medverkande

Lena Lind, Förbundsdirektör och vd för Srf konsulterna 

Frans Blom, Förbundsordförande för Srf konsulterna

Erik Larsson, Byråledare på 8082 Ekonomi och styrelseledamot för Srf konsulterna

Anna Hammarkvist, Vd för Amesto AccountHouse och styrelseledamot för Srf konsulterna

Webinarinnehåll

På detta webinar presenteras Srf konsulternas Fokusrapport 2024 – insikter för hållbart företagande.


Srf konsulternas medlemmar spelar en viktig roll som rådgivare för cirka 300 000 svenska små och medelstora företag. Genom att anlita auktoriserade konsulter som förenklar, effektiviserar och kvalitetssäkrar ekonomi- och lönehanteringen kan företagare ägna sig åt att utveckla sin kärnverksamhet.

På webinaret kommer vi att berätta om lanseringen av Srf Fokusrapport – insikter för hållbart företagande. Rapporten syftar till att öka kännedom om, och förståelse för, den viktiga roll som Sveriges redovisnings- och lönekonsulter spelar i näringslivet och hur de bidrar till att skapa lönsamma och hållbara företag.

I vår Fokusrapport uppmärksammar vi särskilt områden där redovisnings- och lönekonsulter kan göra betydande insatser för både näringsliv och samhälle:

 • Rapportering och nyckeltal: Med rätt verktyg och kunskap kan företagen få råd och stöd vid upprättandet av hållbarhetsredovisningar, investeringskalkyler, finansiella rapporter och mycket annat.
 • Auktorisation och kundkännedom: Kvalitetssäkrade ekonomi- och lönetjänster ger ökat skydd mot ekonomisk brottslighet samt ett tryggare och säkrare företagande.
 • Teknisk utveckling: God kunskap om digitala verktyg gör ekonomi- och lönefunktionen till en strategiskt viktig tillgång för långsiktig framgång.
 • Internationella regelverk: Rätt kunskaper är en förutsättning för företag som expanderar på den globala marknaden.
 • Vi diskuterar också hur vi som branschorganisation genom att auktorisera, utbilda och bedriva aktivt påverkansarbete säkerställer att verksamma i redovisnings- och lönebranschen har de kunskaper och färdigheter som krävs för att möta framtidens utmaningar i en alltmer komplex värld.


  Varför ska du delta?

 • Du får viktiga insikter. Vd och förbundsdirektör Lena Lind, delar tillsammans med styrelseordförande Frans Blom och styrelseledamöterna och tillika byråledarna Erik Larsson och Anna Hammarkvist med sig av insikter och perspektiv.
 • Du får en djupare förståelse för rapportens innehåll och dess budskap.
 • Du får veta hur du kan använda rapporten för att vara med och stärka både din egen och branschens roll i det svenska näringslivet.
 • Tillsammans gör vi det möjligt!


  Effektiv webinartid

  Webinaret är livesänt och pågår under cirka 45 minuter med start kl. 09:00.


  Srf Auktoriserade Redovisningskonsulter® och Srf Auktoriserade Lönekonsulter®

  Om du som är Srf Auktoriserad konsult vill ha aktualitetstimmar eller intyg från webinaret, är det viktigt att du ansluter dig via din personliga möteslänk och deltar under hela webinaret. Du kan titta tillsammans med kollegorna men tänk då på att du även måste ha din egen sändning igång. Aktualitetstimmarna och intyget hittar du på Mina sidor inom en vecka efter att webinaret ägt rum. Ditt intyg finns tillgängligt att ladda ner upp till en månad efter sändningsdagen.

  Webinaret ger 1 timme övrigt för Srf Auktoriserade Redovisningskonsulter och 1 timme lön för Srf Auktoriserade Lönekonsulter. Du som är dubbelansluten; Srf Auktoriserad Redovisningskonsult och Srf Auktoriserad Lönekonsult får 1 timme lön för webinaret. Önskar du flytta din aktualitetstimme lön till övrigt?

  Kontakta  eller 010-483 80 00

  Läs mer
  17 jun livesänt webinar
  Pris exkl. moms: 0 kr
  15-25% rabatt för Srf ansluten

  25% Rabatt Srf auktoriserad konsult

  15% Rabatt övriga medlemmar/anslutna

  Gäller Srf medlem, registrerad anställd på Srf företag och för dig som har Srf Servicepaket. För intressemedlemmar behövs Srf Servicepaket.
  Sista anmälningsdag: 2024-06-17
  Praktisk info !
  Praktisk info

  Tid:
  Starttid dag 1 kl 09:00. Sluttid kl 09:45.

  Plats:
  Livesänt webinar