Fördelarna med en auktoriserad konsult

Auktorisationen är till för dig som företagare, för att du ska känna dig trygg med att du får bästa möjliga hjälp och stöd i ditt företagande. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel som säkerställer att den byrå och konsult du anlitar har rätt kompetens, flerårig erfarenhet och att konsulterna håller sig uppdaterade inom gällande lagar och regelverk.

En Auktoriserad Redovisningskonsult blir en av dina viktigaste partners som kan ge goda råd för hållbart företagande. Auktorisationen säkerställer också effektiva rutiner och bygger förtroende för dina intressenter som exempelvis banker, leverantörer, uppdragsgivare och anställda.

En Auktoriserad Lönekonsult är specialiserad på lagar och regelverk inom lön och säkerställer effektiva rutiner samt att dina anställda får rätt lön med rätt avdrag och tillägg i rätt tid.

Behöver du och ditt företag hjälp med bokföring och redovisning? Välj en Auktoriserad Redovisningskonsult. Behöver du hjälp med lönehantering? Anlita en Auktoriserad Lönekonsult. De blir ditt företags mest lönsamma kostnad.

 
22
apr
22 apr

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Företag som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för mars 2024 eller första kvartalet 2024 till Skatteverket om pappersblanketten används.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender