Fördelarna med en auktoriserad konsult

Auktorisationen är till för dig som företagare, för att du ska känna dig trygg med att du får bästa möjliga hjälp och stöd i ditt företagande. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel som säkerställer att den byrå och konsult du anlitar har rätt kompetens, flerårig erfarenhet och att konsulterna håller sig uppdaterade inom gällande lagar och regelverk.

En Auktoriserad Redovisningskonsult blir en av dina viktigaste partners som kan ge goda råd för hållbart företagande. Auktorisationen säkerställer också effektiva rutiner och bygger förtroende för dina intressenter som exempelvis banker, leverantörer, uppdragsgivare och anställda.

En Auktoriserad Lönekonsult är specialiserad på lagar och regelverk inom lön och säkerställer effektiva rutiner samt att dina anställda får rätt lön med rätt avdrag och tillägg i rätt tid.

Behöver du och ditt företag hjälp med bokföring och redovisning? Välj en Auktoriserad Redovisningskonsult. Behöver du hjälp med lönehantering? Anlita en Auktoriserad Lönekonsult. De blir ditt företags mest lönsamma kostnad.

 
27
mar
27 mar

Större företag

För företag som har ett beskattningsunderlag för moms som överstiger 40 miljoner kr ska: arbetsgivardeklaration, AGI, och momsdeklaration för februari 2023 ha kommit in till Skatteverket, moms för februari 2023 vara bokförd på ...

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender