Auktoriserad medlem

Att vara Srf Auktoriserad innebär också att du är medlem hos Srf konsulterna. Auktorisationen är en tydlig karriärväg och kvalitetsstämpel för dig som arbetar i redovisnings- och lönebranschen. Auktorisationen visar att du tillhör de bästa i Sverige, att du har rätt kompetens och flerårig erfarenhet i yrket som ger dina kunder bästa kvalitet i leveranserna.

Läs mer om auktorisationen 

Auktorisation och medlemskap för alla i redovisnings- och lönebranschen

Är du verksam inom redovisning eller lön är du varmt välkommen till Srf konsulterna. Vi bevakar och driver frågor för dig som arbetar med redovisning och lön. Hos oss får du ett bra stöd i ditt dagliga arbete via branschinformation i framkant, smarta verktyg, förmånliga rabatter på utbildningar och inbjudan till Srf konsulternas branschträffar. Hos Srf konsulterna har du goda möjligheter att nätverka och utbyta erfarenheter med kollegor i branschen, experter och likasinnade.

Läs mer om våra medlemskap 

 
12
okt
12 okt

Underskott av slutlig skatt

Sista dagen att betala in kvarskatt över 30 000 till Skatteverkets konto. Gäller för de som fick slutskattebesked i juni 2023 och företag  med räkenskapsår som slutade: 2023-07-31, 2023-08-31

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender