Auktoriserad byrå - redovisningsverksamhet

Redovisningsverksamheter som har minst en Srf Auktoriserad Redovisningskonsult per fem anställda kan profilera sig som Srf Auktoriserad byrå eller företag. Denna profilering signalerar rätt kompetens och god kvalitetsnivå på ett tydligt sätt. Auktorisationen skapar trygghet till de av landets företagare som är intresserade av att outsourca sin ekonomihantering.

Kriterier för Srf Auktoriserad byrå

Förhållandet minst en auktoriserad per fem anställda gäller. Är du enmansföretagare och själv auktoriserad så får du profilera företaget med Srf Auktoriserad byrå eller företag. Företag med 2, 3, 4 eller 5 anställda behöver ha minst en auktoriserad. Företag med 6-10 anställda behöver ha 2 auktoriserade och så vidare. För verksamheter med fokus på redovisning gäller att minst en ska vara Srf Auktoriserad Redovisningskonsult, men ni kan räkna in de Srf Auktoriserade Lönekonsulter ni har. Kriterierna innebär att du räknar all den personal som arbetar aktivt i de löne- och/eller redovisningsuppdrag ni har.

Profileringsmaterial för auktorisation

Det finns digitalt profileringsmaterial att ladda ner på Mina sidor. Alla Srf Auktoriserade konsulter har behörighet till profilmaterialet – gäller även den egna profileringen och titeln. Många olika logotypvarianter finns i olika format. Det finns dessutom klisterdekaler att beställa till fönster, dörrar, bilen, brevlådan med mera.

Logga in på Mina sidor för att läsa mer och ladda ner profileringsmaterial

 

 
30
sep
30 sep

Moms på IOSS

Företag anslutna till importordningen genom IOSS – Import One Stop Shop ska ha skickat in IOSS-deklarationen och betalat momsen enligt denna.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender