För branschen

Srf konsulterna är branschorganisationen för verksamma i redovisnings- och lönebranschen. Vi verkar för att våra medlemmar ska ha rätt förutsättningar i sitt dagliga arbete med att leverera kvalitet till sina uppdragsgivare. Vi har funnits sedan 1936 och kan branschen. Vi driver frågor för en sund branschutveckling som ger nytta till hela det svenska näringslivet.

Med fokus på områdena inom redovisnings- och löneyrket erbjuder vi medlemskap och auktorisation, branschinformation i framkant, relevanta branschanpassade utbildningar, smarta verktyg, rabatter hos ledande branschleverantörer och konkurrenskraftiga försäkringslösningar med mera. Häng med oss, vi har medlemskap för ALLA verksamma i redovisnings- och Lönebranschen. Tillsammans blir vi en stark röst hos svenska myndigheter och viktiga beslutsfattare!

Bli medlem hos Srf konsulterna

Ansök om Auktorisation hos Srf konsulterna

Prenumerera på Srf konsulternas Nyhetsbrev 

 

 
12
okt
12 okt

Underskott av slutlig skatt

Sista dagen att betala in kvarskatt över 30 000 till Skatteverkets konto. Gäller för de som fick slutskattebesked i juni 2023 och företag  med räkenskapsår som slutade: 2023-07-31, 2023-08-31

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender