För branschen

Srf konsulterna är branschorganisationen för verksamma i redovisnings- och lönebranschen. Vi verkar för att våra medlemmar ska ha rätt förutsättningar i sitt dagliga arbete med att leverera kvalitet till sina uppdragsgivare. Vi har funnits sedan 1936 och kan branschen. Vi driver frågor för en sund branschutveckling som ger nytta till hela det svenska näringslivet.

Med fokus på områdena inom redovisnings- och löneyrket erbjuder vi medlemskap och auktorisation, branschinformation i framkant, relevanta branschanpassade utbildningar, smarta verktyg, rabatter hos ledande branschleverantörer och konkurrenskraftiga försäkringslösningar med mera. Häng med oss, vi har medlemskap för ALLA verksamma i redovisnings- och Lönebranschen. Tillsammans blir vi en stark röst hos svenska myndigheter och viktiga beslutsfattare!

Bli medlem hos Srf konsulterna

Ansök om Auktorisation hos Srf konsulterna

Prenumerera på Srf konsulternas Nyhetsbrev 

 

 
27
mar
27 mar

Större företag

För företag som har ett beskattningsunderlag för moms som överstiger 40 miljoner kr ska: arbetsgivardeklaration, AGI, och momsdeklaration för februari 2023 ha kommit in till Skatteverket, moms för februari 2023 vara bokförd på ...

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender