Karriär för redovisningskonsulter

Vi hjälper redovisningskonsulter att komma vidare i karriären.

För dig som är redovisningskonsult kan vi erbjuda möjlighet att söka auktorisation och få branschens starkaste titel Auktoriserad Redovisningskonsult. Saknar du dokumenterad utbildning har vi en bra auktorisationsutbildning som ger de teoretiska kunskaper du behöver för att bli Srf Auktoriserad Redovisningskonsult®.

Är du redan Srf Auktoriserad Redovisningskonsult kan ditt nästa steg i karriären vara att bli Srf Certifierad Affärsrådgivare. Eller om du jobbar med löner, varför inte bygga på med en auktorisation inom lön?

Karriär inom redovisning


Bli Auktoriserad Redovisningskonsult

Som Auktoriserad Redovisningskonsult tydliggör du din viktiga kompetens, flerårig erfarenhet i yrket, att du håller dina kunskaper aktuella och att du har en bra ansvarsförsäkring. Auktorisationen är din kvalitetsstämpel och en trygghet för dina kundföretag.

Läs mer om vad som krävs för att ansöka om att bli Srf Auktoriserad Redovisningskonsult


Auktoriserad Redovisningskonsult – PUB (påbyggnadsutbildning)

Med vår auktorisationsutbildning kan du på mindre än ett år nå de teoretiska kraven för att bli Srf Auktoriserad Redovisningskonsult®. Utbildningen är för dig som vill kunna arbeta vid sidan av studierna, studera när det passar och vara borta så lite som möjligt från både arbetsplatsen och hemmet.

Utbildningen består av fem delkurser som du kan läsa i vilken ordning du vill. Behöver du komplettera vissa ämnen du saknar för att ansöka om auktorisation kan du läsa enstaka delkurser ur denna utbildning.

Läs mer om vår auktorisationsutbildning Auktoriserad Redovisningskonsult – PUB


Srf Certifierad Affärsrådgivare

Utbildningsprogrammet till Srf Certifierad Affärsrådgivare är en bra karriärväg för dig som redan är Srf Auktoriserad Redovisningskonsult®.

Som Auktoriserad Redovisningskonsult är du en naturlig rådgivare för dina kunder. Du har rätt kompetens och starka löpande kundkontakter som ger en bra bild av kundföretagens utveckling. För att tydliggöra din roll mot ökad rådgivning erbjuder vi möjligheten att bygga på din auktorisation med att bli Srf Certifierad Affärsrådgivare.

Läs mer om vårt utbildningsprogram Srf Certifierad Affärsrådgivare


Bli Auktoriserad Lönekonsult

Om du jobbar med löner och vill få dina kunskaper bekräftade finns möjlighet att ansöka om auktorisation inom lön. Auktorisationen tydliggör din viktiga lönekompetens, som är starkt efterfrågad på marknaden. Är du Auktoriserad Redovisningskonsult som gör löner har du möjlighet att addera en auktorisation inom lön och ha en dubbelauktorisation hos Srf konsulterna.

Läs mer om vad som krävs för att ansöka om att bli Srf Auktoriserad Lönekonsult

 
22
jul
22 jul

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Företag som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för juni 2024 till Skatteverket om pappersblanketten används.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender