Srf Fokusrapport 2024 – insikter för hållbart företagande

Våra medlemmar förenklar, effektiviserar och kvalitetssäkrar ekonomi- och löneprocesser för omkring 300 000 små och medelstora företag i Sverige. Det vill vi lyfta i denna Fokusrapport – insikter för hållbart företagande.

Vi har tagit fram den här rapporten för att öka kännedomen och få fler företagare att förstå vilken viktig roll redovisningskonsulter och lönekonsulter har för svenska företag.

I rapporten identifierar vi följande fyra omvärldsfaktorer där vi också ser att våra medlemmar kan bidra till att göra företagandet både enklare och tryggare:

  • Hållbarhet
  • Teknisk utveckling
  • Tryggt företagande
  • Globalisering

Vad kan du göra?

Vi vill så klart att fler företagsledare i Sverige ska förstå vilken skillnad redovisningskonsulter och lönekonsulter kan göra för dem.

Genom att dela rapporten i dina egna kanaler och tipsa vidare så kan medarbetare, kunder och andra också sprida innehållet vidare och bidra till att öka kännedomen om din och branschens viktiga roll i näringslivet.

Tillsammans gör vi skillnad! 


Ladda ner och läs Srf konsulternas Fokusrapport – insikter för hållbart företagande:

  • Flera val möjliga

 
22
jul
22 jul

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Företag som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för juni 2024 till Skatteverket om pappersblanketten används.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender