Våra kursformat

Våra klassrumskurser

På plats: Deltagande på plats i kurslokal, ibland tillsammans med deltagare på distans.

Våra digitala format

Distans – fast tid: Kursen livesänds från klassrummet, med deltagare både i klassrummet och på distans, ibland enbart distansdeltagande. Möjlighet att ställa frågor och vara med i diskussioner. För att delta på kursen behöver du en dator med bra internetuppkoppling, webkamera och mikrofon. Du behöver inte ladda ner något program, du får en länk som du följer för att ansluta till kursen.

Distans – valfri tid: 100% förproducerad kurs med övningar och interaktioner. Kursen gör du när det passar dig.

Webinar: Enbart distansdeltagande, direktsänt eller inspelat. Du behöver inte ladda ner något program, du får en länk som du följer för att ansluta.

Hitta din kurs


Srf konsulterna arbetar för att minska sitt klimatavtryck. På våra endagskurser har vi nu digital kursdokumentation. Vi skänker också pengar till Världsnaturfonden, WWF som gör ett viktigt arbete för att bland annat bevara och återställa jordens skogar och deras biologiska mångfald. Du som går kurs med digital dokumentation stöttar tillsammans med oss WWF.

 


Distanskurs via Zoom

Vill du gå en distanskurs via Zoom men känner dig osäker på tekniken? Se vår korta film som visar hur du gör när du ansluter dig till din digitala kurs.


Se tips på hur du kan arbeta digitalt med kursdokumentation

31
maj
31 maj

Årsredovisning

Årsredovisning samt eventuell revisionsberättelse för bokslut 2022-10-31 ska ha kommit in till bolagsverket.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender