Karriär för lönekonsulter

Vi hjälper lönespecialister och lönekonsulter att komma vidare i karriären samt få en kvalitetsstämpel på den viktiga lönekompetensen. 

För dig som är verksam inom lön kan vi erbjuda möjlighet att söka auktorisation och få branschens starkaste titel Auktoriserad Lönekonsult. Saknar du dokumenterad utbildning finns möjlighet att söka auktorisation om du har minst 6 års erfarenhet i yrket. 

Är du redan Srf Auktoriserad Lönekonsult och även jobbar med redovisning kan ditt nästa steg i karriären vara att bli Srf Auktoriserad Redovisningskonsult och ha dubbla auktorisationer. Och om du är Auktoriserad Redovisningskonsult som också gör löner har du möjlighet att addera en auktorisation inom lön. 

Bli Auktoriserad Lönekonsult

Om du jobbar med löner och vill få dina kunskaper bekräftade har du möjlighet att ansöka om auktorisation inom lön. Auktorisationen tydliggör din viktiga lönekompetens, som är starkt efterfrågad på marknaden. Är du Auktoriserad Redovisningskonsult som gör löner har du möjlighet att addera en auktorisation inom lön och ha en dubbelauktorisation hos Srf konsulterna. 

Läs mer om vad som krävs för att ansöka om att bli Srf Auktoriserad Lönekonsult 

Bli Auktoriserad Redovisningskonsult

Som Auktoriserad Redovisningskonsult tydliggör du din viktiga kompetens, flerårig erfarenhet som redovisningskonsult, att du håller dina kunskaper aktuella och att du har en bra ansvarsförsäkring. Auktorisationen är din kvalitetsstämpel och en trygghet för dina kundföretag. 

Läs mer om vad som krävs för att ansöka om att bli Srf Auktoriserad Redovisningskonsult 

 
22
apr
22 apr

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Företag som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för mars 2024 eller första kvartalet 2024 till Skatteverket om pappersblanketten används.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender