Våra event

Här hittar du allt du kan tänkas behöva veta om Srf konsulternas event som vi anordnar för hela redovisnings- och lönebranschen varje år. Srf Kongressdagar, där Mässan Ekonomi och Företag är ett av våra stora event samt Srf dagen, som är vår egen branschdag.  

Srf dagen

Häng med oss på årets mest inspirationsfyllda dag! Tillsammans med dig som är verksam i redovisnings- och lönebranschen skapar vi en heldag fylld med föreläsningar, panelsamtal och fullt fokus på redovisning, lön och rådgivning. Specialanpassat för dig helt enkelt. Under dagen korar vi även årets Srf Auktoriserade Redovisnings- och Lönekonsult samt Årets Srf Auktoriserade byrå/verksamhet.

Srf Kongressdagar

Srf konsulternas årliga kongress hålls i anslutning till Mässan Ekonomi & Företag på Kistamässan i Stockholm. Vi är huvudsponsorer till mässan, som hålls parallellt med mässan Personal & Chef, vilket innebär att du har möjlighet att besöka oss i vår monter samt lyssna våra mycket uppskattade kostnadsfria föreläsningar. Utöver mässans fantastiska utbud hålls även Srf konsulternas kongress med den efterföljande stora branschfesten, Srf Kongressmiddag. På kongressen presenteras det gångna året samt vilka framtidsvisioner Srf konsulterna har för redovisnings- och lönebranschen. Du som är Srf Auktoriserad konsult har också rösträtt och därmed möjligheten att påverka vilka förtroendevalda som väljs in och vilka motioner som skall klubbas igenom.

Srf Fokus

Vår populära kostnadsfria webinarserie! I Srf fokus tar våra experter och branschansvariga grepp på aktuella ämnen som rör dig som är verksam i redovisnings- och lönebranschen. I dagsläget har vi ett webbinar i kvartalet, och samtliga av dessa finns även att se i efterhand för alla Srf anslutna.

 
27
mar
27 mar

Större företag

För företag som har ett beskattningsunderlag för moms som överstiger 40 miljoner kr ska: arbetsgivardeklaration, AGI, och momsdeklaration för februari 2023 ha kommit in till Skatteverket, moms för februari 2023 vara bokförd på ...

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender