Våra event och temadagar

Här hittar du allt du kan tänkas behöva veta om Srf konsulternas event som vi anordnar för hela redovisnings- och lönebranschen varje år. Srf Kongressdagar, där Mässan Ekonomi och Företag är ett av våra stora event samt Srf dagen, som är vår egen branschdag.  

Srf dagen

Tillsammans med dig som är verksam i redovisnings- och lönebranschen skapar vi en heldag fylld med föreläsningar, panelsamtal och fullt fokus på redovisning, lön och rådgivning. Under dagen korar vi även årets Srf Auktoriserade Redovisnings- och Lönekonsult samt Årets Srf Auktoriserade byrå/verksamhet.
Läs mer och anmäl dig till Srf dagen 2024

Srf Kongressdagar

Srf konsulternas årliga kongress hålls i anslutning till Mässan Ekonomi & Företag på Kistamässan i Stockholm, där vi är huvudsponsorer. På mässan har du möjlighet att besöka oss i vår monter samt lyssna våra mycket uppskattade kostnadsfria föreläsningar. Utöver mässans utbud hålls även Srf konsulternas kongress med den efterföljande stora branschfesten, Srf Kongressmiddag. Mer om Srf Kongressdagar

Srf Fokus – webinar

Vår populära kostnadsfria webinarserie! I Srf fokus tar våra experter och branschansvariga grepp på aktuella ämnen som rör dig som är verksam i redovisnings- och lönebranschen. I dagsläget har vi ett webbinar i kvartalet, och samtliga av dessa finns även att se i efterhand för alla Srf anslutna.

Temadagar

Den 31 januari varje år firar vi Lönekonsultens dag och den 16 juni firar vi Redovisningskonsultens dag. Mer om Redovisningskonsultens dag och Lönekonsultens dag

 
25
apr
25 apr

Moms – periodisk sammanställning – e-tjänst

Företag som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för mars 2024 eller första kvartalet 2024 till Skatteverket om e-tjänsten används.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender