Viktiga branschfrågor

Srf konsulterna bevakar, tolkar och informerar om aktuella och viktiga branschfrågor som är relevanta för dig som är verksam i redovisnings- och lönebranschen.

Att informera om nya lagar och regelverk kan vem som helst göra, men att tolka och sätta dem i lämpliga sammanhang som formas till rutiner i ditt dagliga arbete, det är ett av våra viktiga uppdrag som branschorganisation. Bland våra anställda har vi några av Sveriges främsta experter inom redovisning, moms, skatt, lön. Flera av våra experter deltar i statens utredningar, ingår i olika samverkansgrupper hos myndigheter och andra branschorgan och blir inbjudna att tala på olika event, webinars, podcasts och liknande. Våra experter är också lärare på en del av våra kurser, skriver artiklar och besvarar både större och mindre komplexa frågor från medlemmarna.

Här samlar vi uppdaterad information och stöd som rör branschens viktigaste frågor – allt du behöver på ett ställe.

 
27
mar
27 mar

Större företag

För företag som har ett beskattningsunderlag för moms som överstiger 40 miljoner kr ska: arbetsgivardeklaration, AGI, och momsdeklaration för februari 2023 ha kommit in till Skatteverket, moms för februari 2023 vara bokförd på ...

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender