Auktoriserad byrå, avdelning eller företag – löneverksamhet

Löneverksamheter som har minst en Srf Auktoriserad Lönekonsult per fem anställda kan profilera sig som Srf Auktoriserad byrå, avdelning eller företag. Denna profilering signalerar rätt kompetens och god kvalitetsnivå på ett tydligt sätt. Auktorisationen skapar trygghet till de av landets företagare som vill outsourca sin lönehantering.

Kriterier för Srf Auktoriserad byrå

Förhållandet minst en auktoriserad per fem anställda gäller. Är du enmansföretagare och själv auktoriserad så får du profilera företaget med Srf Auktoriserad byrå, avdelning eller företag. Företag med 2, 3, 4 eller 5 anställda behöver ha minst en auktoriserad. Företag med 6-10 anställda behöver ha 2 auktoriserade och så vidare. För verksamheter med fokus på lönehantering gäller att minst en ska vara Srf Auktoriserad Lönekonsult, men ni kan räkna de Srf Auktoriserade Redovisningskonsulter ni har. Kriterierna innebär att du räknar all den personal som arbetar aktivt i de löne- och/eller redovisningsuppdrag ni har.

Profileringsmaterial för auktorisation

Det finns digitalt profileringsmaterial att ladda ner på Mina sidor. Alla Srf Auktoriserade konsulter har behörighet till profilmaterialet – gäller även den egna profileringen och titeln. Många olika logotypvarianter finns i olika format. Det finns dessutom klisterdekaler att beställa till fönster, dörrar, bilen, brevlådan med mera.

Logga in på Mina sidor för att läsa mer och ladda ner profileringsmaterial

 
22
jul
22 jul

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Företag som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för juni 2024 till Skatteverket om pappersblanketten används.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender