Medlemskap för studerande inom redovisning

Srf konsulterna erbjuder ett studerandemedlemskap som ger dig förmåner, nyttig branschinformation och tar dig ett steg närmare titeln Auktoriserad Redovisningskonsult.

Om du studerar ekonomi och är nyfiken på en karriär inom redovisningsbranschen så kan du ansöka om ett studerandemedlemskap hos Srf konsulterna.

Ett studerandemedlemskap ger dig löpande information om allt som händer i branschen och du får tillgång till nyttig branschinformation och inbjudan till lokala och regionala branschaktiviteter.

Ansök om Srf studerandemedlemskap


Studerandemedlemskapet är kostnadsfritt de tre första åren som du är medlem, därefter utgår en avgift på 300 kr/år. Du kan vara studerandemedlem i maximalt fem år.

Allt detta ingår:

  • e-bibliotek med bland annat Rex-boken och Srf Redovisning
  • Inbjudan till lokala kretsträffar
  • Inbjudan till de årliga branschdagarna
  • Branschinformation och nyheter (premiumartiklar på tidningenkonsulten.se, nyhetsbrev med mera)
  • Medlemsrabatt på böcker
  • Just nu ingår onlinekursen Rex branschstandard 2.0. Kursen finns tillgänglig i 6 månader på Mina sidor.

När du blir studerandemedlem låser du samtidigt de antagningskrav som gällde dagen då du blev studerandemedlem. När det är dags att ansöka om auktorisation väljer du om du vill gå in på de gamla kraven eller de som gäller vid tiden för ansökan.

Har du frågor om auktorisation eller våra medlemskap är du välkommen att kontakta vår medlemsservice:

 
22
jul
22 jul

Moms – periodisk sammanställning – blankett

Företag som har sålt varor eller tjänster momsfritt till företag i andra EU-länder ska ha skickat in periodisk sammanställning för juni 2024 till Skatteverket om pappersblanketten används.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender