ARK-puls

I en föränderlig värld som redovisningsområdet är det en framgångsfaktor att hålla sig uppdaterad! ARK-puls ger en möjlighet för dig som är Auktoriserad Redovisningskonsult att på ett enkelt och roligt sätt ta del av aktuella frågor i form av att ett nutidsquiz på tio frågor inom områden kopplat till redovisning.

Frågorna är till för att stämma av de egna kunskaperna med ett självtest och antalet poäng ger en indikation på om man håller sig uppdaterad. ARK-puls är inget krav för att upprätthålla auktorisationen utan en möjlighet att hålla sig informerad kring vad som händer i omvärlden för att kunna arbeta mer proaktivt!

ARK-puls ger aktualitetstimmar för den som genomför samtliga fyra ARK-puls under året med alla rätt. Varje test finns tillgängligt under en månad och kan göras hur många gånger du vill. Till varje fråga finns det rätta svaret presenterat med en faktatext för återkoppling inom ämnesområdet. Timmarna tilldelas dig efter årets sista test, i samband med årsskiftet (totalt 2 aktualitetstimmar).

ARK-puls kommer fyra gånger om året:

– februari

– maj

– september

– november

Du som är Srf Auktoriserad Redovisningskonsult® hittar ARK-puls om du loggar in på Mina sidor.

Gå till ARK-puls >>

 
31
maj
31 maj

Årsredovisning

Årsredovisning samt eventuell revisionsberättelse för bokslut 2022-10-31 ska ha kommit in till bolagsverket.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender