Branschsamverkan Redovisning

Srf konsulternas branschsamverkan inom Redovisning syftar till att utveckla och påverka i stort som smått. Främst till nytta för våra medlemmar och verksamma i redovisnings- och lönebranschen men också med målet att skapa nytta i hela näringslivet. Genom att samla den branschkompetens vi behöver i olika frågor och i olika grupperingar driver vi de viktiga frågorna tillsammans med branschens aktörer.

Ett exempel är samverkansgruppen Srf Redsam, där vi samlar branschens främsta löneprogramleverantörer för att få en helhetssyn kring hur vi kan utveckla branschen och programvarorna samt var vi tillsammans kan driva påverkansarbete gentemot beslutsfattare inom myndigheter och andra beslutsfattande organ. Srf Redovisningsgrupp, där svåra redovisningsfrågor, lagar och regelverk utreds och tolkas för att utmynna i Srf U, uttalanden som verksamma inom redovisning kan luta sig emot och hänvisa till. Redovisningsgruppen består av ett antal välrenommerade branschprofiler med lång erfarenhet från redovisningsbranschen. Detta är två exempel på våra mycket viktiga branschsamverkansorgan. Och vi jobbar med många fler liknande grupper.

 
27
mar
27 mar

Större företag

För företag som har ett beskattningsunderlag för moms som överstiger 40 miljoner kr ska: arbetsgivardeklaration, AGI, och momsdeklaration för februari 2023 ha kommit in till Skatteverket, moms för februari 2023 vara bokförd på ...

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender