Inspiration Lön- Sveriges största löneevent

Srf konsulterna är stolt samarbetspartner till Wise Professionals evenemang Inspiration Lön. Inspiration Lön är ett årligt event som arrangeras för sjunde gången och detta år på Oscarsteatern i Stockholm.

Program

Heléne Lidström är Inspiration Löns ständiga moderator och leder eventet som inleds med att lyckoprofessorn Micael Dahlen föreläser om Sifferdjur.

Linda Hammarstrand inspirerar med föreläsningen Konsten att skapa och driva en attraktiv företagskultur. Zennie Sjölund ger en inblick i vad som kommer att påverka oss som arbetar med löner 2024. 

Global Payroll Associations grundare och vd Melanie Pizzey introducerar oss till Global Payroll, ett område som det sedan blir en fördjupning i med Lee McIntyre-Hamilton, Global Mobility Tax Partner.

Lyssna gärna på Lönepoddens senaste avsnitt Global mobilitet kopplat till skatteregler i olika länder som släpptes den 25 oktober inför Lee McIntyre-Hamiltons föreläsning!

Som stöd finns en kortfattad begreppslista med vanligt förekommande begrepp inom global lön

Testa dina kunskaper i ett quiz

Att gå på Inspiration Lön ger nya kunskaper och insikter. Vi vill även att du ska få möjlighet att reflektera och repetera det som förmedlas. Nytt för i år är därför ett quiz med frågor kopplade till dagens ämnen. Quizet är öppet för alla. Du som är Srf Auktoriserad Lönekonsult får två aktualitetstimmar när du deltagit på Inspiration lön och genomfört quizet.

Quizet består av 10 frågor och tar cirka 30 minuter att genomföra. Quizet finns tillgängligt mellan den 30 november på eftermiddagen och 14 december.

Du som är Srf Auktoriserad Lönekonsult hittar quizet i din Kursportfölj på Mina sidor.
Logga in och genomför quizet för att dina aktualitetstimmar ska registreras.

Du som inte är auktoriserad lönekonsult kan genomföra quizet här

Häng med och fira Lönepodden fem år i Guldfoajén på Oscarsteatern kl. 16.30-17.30!

Baren är öppen för den som vill köpa något att dricka.