BAS – Så mycket mer än en kontoplan – onlinekurs

Räcker det med att plocka fram kontoplanen och snabbt söka igenom den efter ett konto? Vad ger egentligen kontovalet för effekter? Varför finns det ett konto för Tele och post och ett annat för postbefordran? För att kunna svara på dessa frågor är det viktigt att förstå att BAS är mer än bara en kontoplan.

DISTANS - VALFRI TID
Ordinarie pris: 1 095 kr exkl. moms
15-25% rabatt för Srf ansluten

25% Rabatt Srf auktoriserad konsult

15% Rabatt övriga medlemmar/anslutna

Gäller Srf medlem, registrerad anställd på Srf företag och för dig som har Srf Servicepaket. För intressemedlemmar behövs Srf Servicepaket.
Anmäl dig

BAS – Så mycket mer än en kontoplan – onlinekurs

Räcker det med att plocka fram kontoplanen och snabbt söka igenom den efter ett konto? Vad ger egentligen kontovalet för effekter? Varför finns det ett konto för tele och post och ett annat för postbefordran? För att kunna svara på dessa frågor är det viktigt att förstå att BAS är mer än bara en kontoplan. För att använda konceptet på ett så optimalt sätt som möjligt är det
viktigt att förstå vad kontoplanen bygger på och vilket stöd som finns kring den. Men det är minst lika viktigt att tänka efter före, det vill säga ta reda på vad företaget vill ha ut av bokföringen på kontonivå.

Kursmål

Förståelse för hur BAS kan användas på ett optimalt sätt.

Kursinnehåll

  • Strukturen i kontoplanen
  • BAS kopplingar till omvärlden
  • Vilka konton ska användas och varför?
  • BAS konceptet
  • Interaktiva övningar

Effektiv kurstid och tillgänglighet

ca 1 timme beroende på din egen studietakt. Hur och när? Det bestämmer du själv!

Du har kursen tillgänglig i sex månader från bokningsdagen. Du kan välja att genomföra kursen i flera steg – och när det passar dig, och självklart kan du repetera så mycket du vill under den här tiden. Väljer du att genomföra kursen i din mobil är det bra att veta att den är anpassad för skärmstorlek motsvarande iPhone 6 och större.

Srf Auktoriserade Redovisningskonsulter®

För att kursen ska generera aktualitetstimmar ska den vara slutförd inom tillgänglighetsperioden (sex månader).

Läs mer