Sök ny kurs

Mikro Selekt

Ett kursabonnemang för dig som vill kompetensutveckla dig i din yrkesroll – aktuellt, enkelt, tidseffektivt och fortlöpande. Passar dig som vill ha smarta tips och verktyg som verkligen gör nytta i ditt arbete

Läs mer
Ändra sökning Ämnesområde: Redovisning Kurstyp: Rågivning För dig som är: Ekonomiansvarig
Sök ny kurs
För dig som är: Auktoriserad Redovisningskonsult, Byråledare, Ekonomiansvarig, Redovisningsassistent, Redovisningsekonom, Revisor
Kunskapsnivå: Nyheter, Ämnesspecifik
DISTANS - VALFRI TID
Ordinarie pris: 5 495 kr exkl. moms
15-25% rabatt för Srf ansluten

25% Rabatt Srf auktoriserad konsult

15% Rabatt övriga medlemmar/anslutna

Gäller Srf medlem, registrerad anställd på Srf företag och för dig som har Srf Servicepaket. För intressemedlemmar behövs Srf Servicepaket.
Boka kursen

Mikrokurs #6

Mikrokurs #7

Mikrokurs #8

Agenda 2024 & Mikro-puls

Bonusavsnitt & quiz

Mikro Selekt

Mikro Selekt är ett kursabonnemang för dig som vill kompetensutveckla dig i din yrkesroll – aktuellt, enkelt, tidseffektivt och fortlöpande. Du går kurserna när du vill och var du vill och varje kurs tar under en timme att genomföra. Passar dig som vill ha smarta tips och verktyg som verkligen gör nytta i ditt arbete.

Under 2023 lanserar vi åtta nyproducerade mikrokurser. Året avslutas med Agenda 2024 och Mikro-puls.

Vilka kurser blir det i år?

Vi anpassar kursutbudet utifrån nyheter, aktuella händelser, rekommendationer från Srf konsulternas experter och önskemål från kursdeltagare. Här ovanför ser du vilka kurser som släppts hittills.

Hur bokar jag mig och när kan jag börja?

Du kan hoppa på abonnemanget när som helst under hela 2023. Så snart du bokat in dig får du åtkomst till de kurser som redan lanserats. Du hittar alla mikrokurser via din kursportfölj på Mina sidor på Srf konsulternas webbplats.

Mikrokurserna lanseras enligt följande:

  • Före sommaren får du tillgång till fyra mikrokurser med start i februari.
  • Efter sommaren släpps resterande fyra mikrokurser med start i september.
  • I december kommer Agenda 2024, där vi lyfter viktiga ämnen och diskuterar knepiga frågeställningar inför 2024.
  • Året avslutas med Mikro-puls, ett lärande quiz med frågor kopplade till årets kurser.

Genomför kurserna när det passar dig och repetera så mycket du vill. Går du kurserna via din mobiltelefon? De är anpassade för skärmstorlek motsvarande iPhone 6 eller större.

Du får fakturan för kursavgiften i samband med bokning.

Vad tycker deltagarna om Mikro Selekt?

Mikrokurserna är populära och får högsta betyg av tidigare deltagare. Hela 97 % svarar att de skulle rekommendera Mikro Selekt till en kollega eller vän. 91 % ger högsta betyg på kursinnehåll, pedagogiskt upplägg, användarvänlighet och kunskapsmässig måluppfyllelse. Läs omdömen från tidigare deltagare längst ner på sidan.

Hur lång tid tar varje kurs?

Varje kurs är komprimerad till cirka 30–45 minuter, för att optimera inlärning och din onlinetid. Kurserna växlar mellan korta föreläsningar och interaktiva övningar. I kurserna hittar du länkar till relevant fördjupningsmaterial, smarta verktyg och annat extramaterial som du kommer att ha nytta av i ditt arbete.

Hur länge är mitt abonnemang tillgängligt?

Årets mikrokurser är tillgängliga för dig under hela 2023. Under hela 2024 kan du, om du vill, gå tillbaka till de kurser vars innehåll fortfarande är giltigt, för att repetera.
Ditt abonnemang förlängs automatiskt med ett kalenderår i taget om det inte sägs upp senast den 31 december. När abonnemanget förlängs får du tillgång till nästa års kurser så snart dessa släpps.

Företagsabonnemang – när fler från samma byrå vill abonnera

Är ni fyra eller fler på byrån som vill abonnera på Mikro Selekt?
Kontakta oss för mer information och prisuppgifter

Aktualitetstimmar

Syftet med Mikro Selekt är att hålla sig uppdaterad i realtid – löpande under innevarande år. Ur ett kompetensperspektiv är vår rekommendation att du genomför kurserna i takt med att de släpps. Mikroabonnemanget ger totalt 8 aktualitetstimmar under förutsättning att du genomfört samtliga åtta mikrokurser och att du svarat på frågorna i Mikro-puls senast 31/1 2024. Exakt antal timmar per kategori (redovisning, skatt, övrigt) kan komma att justeras något under året utifrån nyhets- och aktualitetsflödet. Aktualitetstimmar utgår inte för enstaka genomförda kurser.

Mikroabonnemanget passar dig som

  • Jobbar med redovisning
  • Vill få del av experternas råd, kunskaper och insyn i branschen
  • Vill ha komprimerade informationsfilmer, interaktiva övningar, smarta tips och verktyg som verkligen gör nytta i ditt arbete
  • Vill tidsoptimera ditt lärande online

Fler vanliga frågor och svar om Mikro Selekt hittar du här >>

Recension från kursdeltagare

Mycket bra o informativa kurser, som man kan gå när man har tid!

Kursdeltagare

Så nöjd och glad att jag signat upp för Mikro Selekt, det tvingar mig att hålla mig ajour och alert samt ger mig trygghet i min arbetsvardag.

Kursdeltagare

Ett otroligt bra koncept. Man får aktuell info i flera olika frågor o ämnen, samt tips om länkar för att gräva vidare i de frågor man behöver mera info. Även mikrokurser som inte direkt berör mig i mitt dagliga arbete, ger ett bredare perspektiv. TACK!

Kursdeltagare
 
Boka kurs
31
maj
31 maj

Årsredovisning

Årsredovisning samt eventuell revisionsberättelse för bokslut 2022-10-31 ska ha kommit in till bolagsverket.

Läs mer
Gå till kalendariet Lägg till i kalender