Rättelse av fel – onlinekurs

I den här kursen tar vi upp hur man ska rätta om någonting har blivit fel. Hur och när ska rättelsen göras och hur ska den presenteras och i vilken period?

DISTANS - VALFRI TID
Ordinarie pris: 1 095 kr exkl. moms
15-25% rabatt för Srf ansluten

25% Rabatt Srf auktoriserad konsult

15% Rabatt övriga medlemmar/anslutna

Gäller Srf medlem, registrerad anställd på Srf företag och för dig som har Srf Servicepaket. För intressemedlemmar behövs Srf Servicepaket.
Anmäl dig

Rättelse av fel – onlinekurs

I den här kursen tar vi upp hur man ska rätta om någonting har blivit fel. Hur och när ska rättelsen göras i den löpande bokföringen? Hur ska rättelsen presenteras om företaget upprättar en årsredovisning enligt K2 respektive enligt K3? Hur ska momsen rättas och i vilken period? Vad gäller vid inkomstbeskattningen?

Kursmål

Efter den här kursen ska du ska känna dig trygg med hur ett fel ska rättas i redovisningen, momsen och inkomstbeskattningen.

Kursinnehåll

  • Rätta i den löpande bokföringen
  • Rätta i årsredovisningen
  • Rätta moms
  • Rätta inkomstbeskattning
  • Övningsexempel

Effektiv kurstid och tillgänglighet

ca 1 timme beroende på din egen studietakt. Hur och när? Det bestämmer du själv!

Du har kursen tillgänglig i sex månader från bokningsdagen. Du kan välja att genomföra kursen i flera steg – och när det passar dig, och självklart kan du repetera så mycket du vill under den här tiden. Väljer du att genomföra kursen i din mobil är det bra att veta att den är anpassad för skärmstorlek motsvarande iPhone 6 och större.

Srf Auktoriserade Redovisningskonsulter®

För att kursen ska generera aktualitetstimmar ska den vara slutförd inom tillgänglighetsperioden (sex månader).

Läs mer