Smarta nyckeltal, steg 1 – onlinekurs

Hur mår dina kundföretag idag – och åt vilket håll går trenden? Att använda sig av nyckeltal i sitt arbete som redovisningskonsult ger stora möjligheter att analysera kundföretagens affärsutveckling och skapa sig en bild av lönsamhet, likviditet, utveckling och trender.

DISTANS - VALFRI TID
Ordinarie pris: 1 095 kr exkl. moms
15-25% rabatt för Srf ansluten

25% Rabatt Srf auktoriserad konsult

15% Rabatt övriga medlemmar/anslutna

Gäller Srf medlem, registrerad anställd på Srf företag och för dig som har Srf Servicepaket. För intressemedlemmar behövs Srf Servicepaket.
Anmäl dig

Smarta nyckeltal, steg 1 – onlinekurs

Att använda sig av nyckeltal i sitt arbete som redovisningskonsult ger stora möjligheter att analysera kundföretagens affärsutveckling och skapa sig en bild av lönsamhet, likviditet, utveckling och trender. Med några väl valda nyckeltal som grund ger man sig själv ett bra underlag för beslut som kan bidra till positiv affärsutveckling. Genom att använda nyckeltal blir du helt enkelt en mer proaktiv redovisningskonsult.

Kursmål

Efter kursen kommer du att ha förståelse för nyttan med tre av de viktigaste nyckeltalen samt vad du kan avläsa med hjälp av dessa nyckeltal.

Kursinnehåll

I denna mikrokurs fördjupar du dina kunskaper kring tre grundläggande nyckeltal;

  • Bruttomarginal
  • Kassalikviditet
  • Räntetäckningsgrad

Du kommer även få testa en pedagogisk modell som hjälper dig att förklara och tydliggöra nyttan med nyckeltal för dina kunder.

Effektiv kurstid och tillgänglighet

Mikrokursen tar 30-45 min att genomföra beroende på din egen studietakt.

Du har mikrokursen tillgänglig i sex månader från bokningsdagen. Du kan välja att genomföra kursen i flera steg – och när det passar dig, och självklart kan du repetera så mycket du vill under den här tiden. Väljer du att genomföra kursen i din mobil är det bra att veta att den är anpassad för skärmstorlek motsvarande iPhone 6 eller större.

Srf Auktoriserade Redovisningskonsulter®

För att kursen ska generera aktualitetstimmar ska den vara slutförd inom tillgänglighetstiden.

Läs mer