Smarta nyckeltal, steg 2 – onlinekurs

Nyckeltal gör att du förstår din kunds redovisning på ett djupare plan, det blir enklare att upptäcka risker och möjligheter och ger dig dessutom viktig information i din roll som rådgivare. Fördjupa dina kunskaper kring tre grundläggande nyckeltal med
fokus på lönsamhet.

DISTANS - VALFRI TID
Ordinarie pris: 1 095 kr exkl. moms
15-25% rabatt för Srf ansluten

25% Rabatt Srf auktoriserad konsult

15% Rabatt övriga medlemmar/anslutna

Gäller Srf medlem, registrerad anställd på Srf företag och för dig som har Srf Servicepaket. För intressemedlemmar behövs Srf Servicepaket.
Anmäl dig

Smarta nyckeltal, steg 2 – onlinekurs

I mikrokursen “Smarta nyckeltal – steg 2”, fortsätter vi att djupdyka i nyckeltalens värld och du får  tillsammans med Mikael Carlson möjlighet att fördjupa dina kunskaper kring ytterligare tre nyckeltal – denna gång med fokus på lönsamhet.

Kursmål

Efter kursen kommer du att ha förståelse för nyttan med tre av de viktigaste nyckeltalen med lönsamhetsfokus, samt vad du kan avläsa med hjälp av dessa nyckeltal.

Kursinnehåll

  • Nettomarginal
  • Vinstmarginal
  • Avkastning totalt kapital
  • Interaktiva övningar

Med hjälp av ett fiktivt kundföretag och interaktiva övningar får du testa en pedagogisk modell som hjälper dig att förstå, förklara och tydliggöra nyttan med nyckeltal för dina kunder

Effektiv kurstid och tillgänglighet

Mikrokursen tar 30-45 min att genomföra beroende på din egen studietakt.

Du har mikrokursen tillgänglig i sex månader från bokningsdagen. Du kan välja att genomföra kursen i flera steg – och när det passar dig, och självklart kan du repetera så mycket du vill under den här tiden. Väljer du att genomföra kursen i din mobil är det bra att veta att den är anpassad för skärmstorlek motsvarande iPhone 6 eller större.

Srf Auktoriserade Redovisningskonsulter®

För att kursen ska generera aktualitetstimmar ska den vara slutförd inom tillgänglighetstiden

Läs mer