Srf Kongress

Välkommen till 2024 års kongress. 

Som auktoriserad medlem är du, med din rösträtt, med och påverkar Srf konsulterna och branschens framtida utveckling. Det är i kongressen de viktiga besluten tas. Du som inte är auktoriserad är givetvis välkommen att delta som åhörare vid kongressen

Bokningen till Srf Kongress 25/9 är stängd

Srf Kongress

Var med och forma framtiden för vår bransch! Som Srf Auktoriserad Redovisnings- och Lönekonsult har du en unik möjlighet att påverka hur vi tillsammans driver branschen framåt. På vår årliga kongress fattas beslut om viktiga framtidsfrågor och förtroendeposter inom förbundet.

I år är vi särskilt glada att kunna erbjuda möjligheten att delta och rösta på distans för första gången. Detta gör det enklare än någonsin för dig att engagera dig och göra din röst hörd, oavsett var du befinner dig.

Din röst är mycket värdefull för att vi ska kunna fortsätta utvecklas och möta framtidens utmaningar. Boka din plats nu och var med och påverka – tillsammans skapar vi en stark och framåtsträvande bransch! Anmäl senast 11 september.

Boka dig även till årets branschträff på Kistamässan Srf Byråledarkonferens – Srf konsulterna och till vår magiska kväll på Mamma Mia The Party Srf Kongressmiddag 2024 – Srf konsulterna på restaurang Tyrol, Gröna Lund.

Ekonomi & Företag | 25-26 sep 2024 | Kistamässan (ekonomiforetag.se)

Läs mer